POOL

Welkom op de blog van Donny van Oosterhout. Hier kunt u alles volgen over de toernooien op nationale ranking , en de battles voor de eurotours en algemene dingen. Bedankt voor uw bezoek. voor persoonlijke e-mails , mail dan naar : donny_van_oosterhout@hotmail.com.

dinsdag 22 maart 2011

Verslag Grandprix 14-1

Verslag Grandprix 14-1

Een verslag van de Grandprix, die deze werd gehouden in biljartcentrum de Distel in Roosendaal.

1e wedstrijd moest ik  tegen Boy Soliano.
Het was een partij met veel safety's. Ik begon goed met een 33 break maar daarna hield Boy het goed af , en kwamen we op gelijke hoogte . Uiteindelijk speelde ik de partij  goed uit en won met  75-43.

2e partij was een wedstrijd er 1 tegen Michel Drenth ,
Weer een goed begin van mij  met een 28 break maar daarna liep het volledig zijn kant op. Ik miste een paar makkelijk pots waardoor de eindscore 75-38 in het voordeel voor Michel Drenth was.

3e partij tegen Matin Steinlage, een goede Duitse speler , die vorig jaar nog het Woerden Open had gewonnen. Ik begon weer goed , met een 26 break en kwam op 46 -11.
Martin kwam goed terug met 2 goede breaks , en het ging weer gelijk op. Hij maakte midden in een kleine break een fout door het rack op tafel te leggen met het uitmeten van de breakbal waardoor ik aan tafel kwam. Ik schoot een kleine break van 20 en kom niet uit op een bal door mijn eigen fout, en ik mis waardoor hij weer een middelbreak kon schieten zodat de stand 66 - 65 word in een partij tot de 75. Spannend dus! Een safety battle , die win ik met een goede safety. Onder veel druk schiet ik nog een goed uitgevoerde breakbal. Eindstand 75-65.

Partij 4 tegen Gilliano Smit, de nummer 4 van Nederland.
Kort gezegd een slechte partij van allebei de kanten.Het staat 40 - 40 met veel gesprokkel en gemis  schiet Gilliano een goed breakje , en wint uiteindelijk de partij met 75-40.

Geen goede dag, maar wel gewoon mijn punten verdedigd die ik moest verdedigen.