POOL

Welkom op de blog van Donny van Oosterhout. Hier kunt u alles volgen over de toernooien op nationale ranking , en de battles voor de eurotours en algemene dingen. Bedankt voor uw bezoek. voor persoonlijke e-mails , mail dan naar : donny_van_oosterhout@hotmail.com.

dinsdag 26 april 2011

Battle jong oranje.

Zaterdag en zondag stond de battle weer op het programma.

Zaterdag , 9 ball .

Alles was mogelijk dit weekend , vooral omdat ik goed stond te spelen afgelopen week.
Ik begin niet best , en verlies mijn eerste 2 partijen , met 8-4 , en 8-2 van Danny Wijnands , en van Marco Teutscher. Maar alle 8 spelers zijn natuurlijk goede poolers, dus ook al sta je goed te spelen , dan kan je nog verliezen.
daarna herpak ik mezelf goed , en win er 2 op rij , van Ivo Aarts , en van Jelle Kijlstra, met 8-5 en 8-0 . was goed bezig weer.
Eerst de lunch , altijd belangrijk goede voeding. Ik moest daarna aan de bak tegen Ivar Saris , die verlies ik met 8-5 , maar had ik ook kunnen winnen . daarna tegen Marc Bijsterbosch , ik speelde wel goed , en win met 8-4 , toen was het 9 -ball al klaar en had ik er 3 gewonnen 3 verloren , de nummer 8 was Etienne Hekkelman hij was wel op komen dagen maar kwam een kleine 2 uur te laat , toen zei Johan dat hij niet meer mee mocht doen met het 9 - ball , hij is daarna weggegaan , en niet meer teruggekomen , ook de zondag niet.

Zaterdag avond moest ik tegen Marco beginnen met 10-ball , de eerste 2 rondes worden dan alvast gespeeld om zondag op tijd klaar te zijn. ik verlies met 8-2 waar marco best aardig speelde maar ik echt 3 ballen gemist heb die niet mis mogen.
De 2e partij moest ik eigenlijk tegen etienne maar die was er niet meer dus ik kon redelijk op tijd naar huis en was rond 11 thuis. Zondag weer op tijd op en om 7:40 de trein richting Deurne ,

tja de zondag , was niet best allemaal , speelde heel goed , maar maakte het keer op keer niet af , en met 10 ball is dat finest , evenals 9-ball , al schiet je alle 8/ 9 ballen weg en je mist de laatste, en je tegenstander pot hem , dan is het frame gewoon weg. zo verlies ik dus de eerste partij van de dag van Ivo , waar ik 3-2 voor sta , en eigenlijk domineerde omdat ik elke keer het voortouw nam in de frames. mis ik 5 frames op rij , de laatste paar ballen , dan is het snel klaar. 8-3 verloren . alle respect voor Ivo maar ik had eigenlijk moeten winnen, maar als je ze niet pot dan houd het op.
 2e partij Jelle Kijlstra , tot 4-4 goed mee , en daarna 3 x op rij laten liggen , en verlies met 8-4.
Tegen Ivar Saris weer ,ik ga goed mee tot 5-5 , leg een mooie safe , En ik verlies nog het frame , en verlies daardoor eigenlijk de partij, toen , Marc Bijsterbosch stond 7-5 achter en kom goed terug tot 7-7 maar weer is het me niet gegund en marc mist en ik krijg niets. Ik raak de bal nog maar hij kwam goed uit voor hem , en ik verlies 8-7,
toen tegen Danny wijnands , deze partij win ik wel met 8-4 , en speelde best goed.

Heel het weekend goed staan spelen , maar allemaal net niet , en  op een paar belangrijke punten echt pech gehad. en daardoor verloren. ik heb natuurlijk ook ballen gemist, maar mijn analyse is  dat ik net zo goed bijna alle partijen had kunnen winnnen.

Manilla word heel moeilijk nu maar er is nog hoop , ik moet het laatste weekend goed presteren , en hopen op een paar fouten van de andere jongens.